Kalóriák egy vodka gimlet

A vodka gimlet általában két uncia vodkával keveredett két uncia lime juice-val és néhány jéggel, az Food.com szerint. De van néhány változat a keverékben. Az Food.com 9 különböző receptet sorol fel egy vodka gimlet számára.

Kalória

Ha a vodka gimletet a vodka és a lime juice hagyományos jégre vonatkozó hagyományos receptje alapján használja, a CalorieKing jelentése szerint két uncia vodka 145 kalóriát tartalmaz, és két uncia Rose lime-lé 13 kalóriát tartalmaz, összesen 158 kalóriára. Bármely más változat használata megváltoztathatja az ital kalóriaértékét.

Variációk

A vodka gimlet változatai közé tartozik a Blue Ginger Gimlet, amely a Food.com szerint sok cukrot, friss gyömbert és vizet tartalmazó gyömbérszirupot tartalmaz. Egy másik változat az italban levő lime-gyümölcslevet helyettesítette az eperlé. És egy harmadik fajta, a Málna Gimlet, Málna ízű vodkával, lime-lével és szénsavas citromlime italokkal készül. Az italban lévő kalóriák széles körben változnak, az összetevők függvényében.

Táplálás

Két uncia vodka gyakorlatilag mentes minden táplálkozási értéktől, az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma szerint. De a lime juice kínál bizonyos tápláló előnyöket, beleértve az A, C, kalcium, magnézium, foszfor és kálium vitaminokat.

Égezze meg ezeket a kalóriákat

A hagyományos vodka gimlet fogyasztása után érdemes tudni, hogyan kell gyakorolni az ilyen kalóriákat. A CalorieKing megjegyzi, hogy az italban lévő 158 kalóriát elégetheti 44 percig, 19 percig, 19 percig, 13 percig vagy 24 percig.