Atkins vs weight watchers

Az Atkins és a Weight Watchers két diétás program, amelyek különböző fogalmakat és ötleteket tartalmaznak, mivel segítik az embereket a fogyásban. Az Atkins a szénhidrátok csökkentésére összpontosít, és lassan bevezeti a diétába. A Weight Watchers egy pont alapú program, és támogató rendszerei vannak az emberek számára, hogy találkozzanak más diétákkal.

A Weight Watchereket Jean Nidetch indította el, miután rendszeresen találkozott a barátaikkal a diéták támogatására. Jean a Weight Watchers diéta programot birodalmába építette 11 orvos és kilenc, a diéta tervét felügyelő PhD egészségügyi kutatóval. Az Atkins-t Robert C. Atkins hozta létre. A diétát a kilencvenes évek végén húzta le, és még mindig olyan diéták gyakorolják, akik gyorsan nagy mennyiségű súlyt akarnak elveszteni.

Az Atkins diéta alacsony szénhidráttartalmú táplálék, amely az indukciós fázis alatt 20 gramm vagy annál kisebbre csökkenti a szénhidrátokat. Az indukciós fázis után a megengedett szénhidrátszám 25 grammra emelkedik. A szénhidrát-juttatást napi 5 gramm emeli, amíg a dieter napi 40-120 gramm szénhidrátot nem éri el. A kalóriabevitel szélsőséges csökkenése gyors fogyást eredményez.

A Weight Watchers egy pontrendszerre összpontosít. A diéták képesek mindent, amit akarnak, de pontokat számolnak el, hogy elkerüljék a túl sok kalóriát elfogyasztó ételek túlfogyasztását vagy elfogyasztását. A Weight Watchers heti találkozókkal is rendelkezik, így a diétáknak van egy támogatási módja. A Weight Watchers egy olyan alaptervet is tartalmaz, ahol a diéták választhatnak előre csomagolt ételeket. Ez kiküszöböli a kalóriák vagy pontok számának szükségességét.

Az Atkins diéta elősegíti a testsúlycsökkenést, de aggodalomra ad okot a zsíros ételek növekedése az étrendben. A diéták zsíros ételeket, például vörös húsokat és fehérjéket fogyasztanak, anélkül, A magas zsírtartalmú ételek szívbetegséghez és magas koleszterinszinthez vezethetnek. A Weight Watchers a kiegyensúlyozott étrendre helyezi a hangsúlyt, de a diéták kötelesek díjat fizetni a program követéséhez. A diétáknak költségvetést kell fizetniük az étkezésért és a díjakért, hogy nyomon követhessék a testfelügyelőket.

Az Atkins elősegíti a gyors fogyást, de néhány diétánál a súlyt visszaadják, vagy akár túlsúlyba kerülnek, ha szénhidrátokkal táplálkoznak. A diétáknak még a célok elérése után is figyelniük kell a szénhidrát bevitelét. A Weight Watchers hosszú távú megoldás, de a költségek költségesek lehetnek. A diéták megtanulják, hogyan kell kezelni az ételeket, és ennek megfelelően tervet tervezni a terv követése nélkül, ami kedvezőbb a súly megőrzése szempontjából.

Történelem

Atkins

Súly figyelők

szempontok

Hatások