Képes csökkenteni a mell mérete?

Mint nő, meggyógyulhat a mellek méreténél. Egyes nők nagyobb melleket szeretnének, míg mások hátfájásban szenvednek, és kétségbeesetten szeretnék csökkenteni melltartó méretüket. A testmozgás során testetek kalóriát égetnek és izomépítenek, ami fizikai változásokhoz vezethet. Annak megértéséhez, hogy a testmozgás mennyire befolyásolja az emlő méretét, meg kell értened, hogy a mellek készülnek-e, és hogy a testmozgás hogyan befolyásolja az egész testet.

Függetlenül a melle méretétől, minden nőnek ugyanaz az alapvető anatómiája van. A mellei kötőszövetekből, véredényekből, nyirokcsomókból, lebenyekből, lobulákból, tejcsatornákból és zsírból állnak. A zsírszövet vagy zsírszövet a mellek többségét teszi ki, és számszerűsíti a méretét. A mellek nagysága a genetika, a terhesség és a zsírmennyiség függvényében változik. Amikor tested megváltozik a testzsír százalékában, először láthatja ezt a változást a mellekben.

Az edzés erejét az izmok kondicionálására tervezték. Saját súlyát, ellenállási sávjait, szabad súlyainkat vagy súlyozott gépeket használhatja egy gyakorlat során. Az erőkifejtés segít új izomszövetek építésében, valamint a jelenlegi izmok hangzásában. Ha a mellkasa mellkasi izmaira koncentrál, megváltoztathatja a melle megjelenését. Gyakorlatok, mint a mellkas, a mellkasi sajtó és a mellkasi légy, előnyös mellkasi gyakorlatok. Ha ezen a területen új izomszöveteket építesz, felemelheti és megerősítheti melleit. Ha kisebb mellekkel rendelkezik, valószínűleg előfordulhat, hogy növekedett a mellkasi régióban.

Az aerob testmozgás javítja a szív- és érrendszeri egészségeket. Gyakorlatok, mint a kocogás, tenisz, ellipszis edző és úszás az aerob edzés minden formája. Amikor részt vesz ebben a tevékenységben, a szervezet izomokat épít, míg kalóriát éget. Még akkor is, ha növeli a kalóriabevitelt, hogy fenntartsa a testsúlyát, a teljes testzsír arány csökken. Mivel a mellek többnyire zsírosak, valószínűleg kisebbek lesznek, mint az aktivitás szintje.

Ha a napi aerobic edzést egy egészséges, alacsony kalóriatartalmú diétával együtt használják, akkor kalóriahiányt hoz létre, ami súlycsökkenést eredményez. A heti 3500 kalória hiánya 1 fontos veszteséghez vezet. Mivel teste zsírként tárolja az energiát, minden elveszett font csökkenti a teljes testzsírt. Így, miközben a testsúlycsökkenésen dolgozik, normális megállapítani, hogy a mellek az elsőek, amelyek láthatóan megmutatják a testzsír csökkentett szintjét.

tények

Erő edzés

Aerob testmozgás

Diéta és edzés