Kalória egy steak vacsora

A steak vacsora a marhahús, mint a fő attrakció és a zöldségek, mint a burgonya, gomba, spárga és paprika, mint melléktálak. A steak vacsora házi készítésű vagy rendelhető egy étteremben. A steak vacsorán a kalória mennyiségét befolyásoló fő tényezők a kiszolgáló mérete és mennyi vaj szerepel a receptben.

Kalória

A steak vacsora receptje, amely egy 8 uncia bordaszövetet, szalonnát, piros paprikát, gombát és kék sajtot grillez, 666 kalóriát tartalmaz, és 485 zsírból származik. A népszerű steak étterem bélszín steakeket kínál 6 dózisban és 332 kalóriában, 9 uncia és 445 kalória-12 uncia és 559 kalória között. A teljes vacsorához adjunk friss párolt zöldbabot és szezonális zöldségeket további 200 kalóriára.

szempontok

Különböző marhahasználatok nagyobbak, és több kalóriát tartalmaznak. A 8 uncia New York Strip 407 kalóriát tartalmaz, a 8 uncia elsődleges bordája 537 kalóriát tartalmaz és a 9 uncia filé 725 kalóriát tartalmaz.

Figyelem

A kiszolgáló hús mérete 3 uncia, a Cleveland Klinika szerint. A Steakhouses rendszeresen 14, 16 vagy akár 20 uncia steakből álló vacsorát kínál. Ezeknek a palacsintanak több mint 1000 kalóriája van, és legfeljebb 37 gramm telített zsírt tartalmaz.