Kalóriák az almában összeomlanak

Az Apple Crumble egy olyan desszert, amely magas vagy alacsony kalóriatartalmú lehet, attól függően, hogy mely recept van. Maguk az almák mérsékeltek a kalóriákban, ez a kísérő összetevők képesek a számokra, különösen a felesleges zsírokra és a cukrokra.

Az alapok

Egy egyszerű Apple Crumble recept négy ember számára, az Egyesült Királyság Student Life-től, almára, lisztre, vajra és granulált fehér és barna cukorra szólít fel. USDA számítások alkalmazásával két alma 190 kalóriát tartalmaz, 120 g liszt 373 cal., 100 g kombinált cukor 387 cal., És 60 gramm vaj 432 cal. Így a nagy összeg: 1382 cal. Négy adagnál 346 cal. Mindegyiknek nyolc lenne 173 cal.

Alacsony kalóriatartalmú Apple Crumble

A kalóriatartalmú zsírok, lisztek és cukrok csökkenthetők vagy kicserélhetők. Az Apple Recipes With Good Taste egy receptet kínál, amelynek mindössze 149 kalata van. Adagonként, a búzacsíra és a hengerelt zab besorolása liszttel, cukorhelyettesítő cukor helyett, almás vaj helyett, és egy evőkanál olaj. A Daily Burn gyökeresen lecsúszott receptje összesen 123 cal, egy almából, amelyet meusli és 1 tk. barna cukor.

Közepes és nagy kalóriatartalmú változatok

A New York Times mérsékelt kalóriatartalmú Apple Crumble, egy quinoa-zab zabkása, 265 cal. adagonként. A Tender Loving Care összesen 396,1 cal számot ad. 170 g adagonként, köszönhetően nagyjából a 15,3 g zsír és 59,33 g szénhidrátnak. Ne feledje, mindig csökkentheti a kalória mennyiségét az adag méretének csökkentésével.