Kaphatok zsírt az egynapos szeszélyes ételtől?

Egy időben vagy egy másikban valószínűleg többet ettél, mint enni. Egy nap a pangás étkezés hozzá egy font vagy kettő, de ez ideiglenes víz súlya, nem kövér. Folyamatosan eszik több kalóriát, mint a szervezetnek szüksége van – napról napra – ez okozza a zsíros nyereséget. Beszélje meg kezelőorvosával, ha úgy gondolja, hogy a hülye étkezés nincs ellenőrizve, és befolyásolja a súlyát.

A felesleges kalóriák az idő múlásával a zsírégetéshez vezetnek

Ha zsírokat kapsz, ha következetesen több kalóriát eszel, mint a szervezeted. Mivel 1 font zsír 3500 kalóriát tartalmaz, ha hét napig naponta több 500 kalóriát eszel, akkor a hét végén egy kiló nehezebb lehet. Azonban a regisztrált dietetikus Monica Reinagel szerint a zsírmennyiség megszerzéséhez több hétre van szükség. Ezért az egyik csípő nem okozhat zsírt.

Ideiglenes súlygyarapodás egy napi ingerlés után

Ha rendszeresen mérlegelsz, és megállapíthatod, hogy az egynapos elkényeztetés után nőtt a skálán a szám, nem kell idegesíteni. A testsúly a nap folyamán ingadozik, és a többlet súlya számos olyan dolognak tudható be, amelyek nem tartalmaznak zsírt. Néhány extra font lehet az étel maga, és több óráig is eltarthat a szervezetetek, hogy megemésztse az ételt, és hogy a súlya visszatérjen a normális szintre. A túlsúly súlya szintén folyékony lehet, különösen akkor, ha Evett a sóban. A nátrium okozza a testet, hogy megőrizze a folyadékot, ami növelheti a számot a skálán.

Tippek a Binges megakadályozásához

Bár az alkalmanként túlerődhet, bizonyos lépéseket tehetsz, hogy megakadályozzuk a binges-et. Először is, ne éhes. Lehet, hogy kísértésbe akarod menteni a kalóriáit, ha egy különleges rendezvényre vagy vacsorázni fogsz egy büféétterembe, de az egész napot nem eszed el annyira, hogy éhes vagy, hogy enyészkedsz, és enni többet, mint azt tervezte enni. Az egész éhség elleni küzdelemre anélkül, hogy túlterhelné a kalóriát, enyhítse a magas rosttartalmú, alacsony kalóriájú ételeket, például a gyümölcsöket és zöldségeket. Egyél lassan, élvezze az összes harapást, és várjon legalább 10 percet, mielőtt másodpercekre megy. Ügyeljen arra is, hogy sok vizet inni: néha az emberek szenvednek a stressz vagy a negatív érzelmek miatt. Ha ezzel küzdesz, próbáld ki a stresszt a meditációval vagy a testmozgással, ahelyett, hogy ételt fordítanod. Ha a sóvárgás eléri, használja az önzavarodást – például beszélgetés egy barátjával vagy egy projekten való munkával -, hogy megakadályozza a pimaszodást. Ha elég éjszakai alvást kapsz, kb. Nyolc órát is, segít megőrizni az étvágyadat és segít a cravingelésben.

Amikor a Binging aggodalomra ad okot

Ha rendszeresen étkezik, és úgy érzed, hogy nem tudsz megállni, akkor komolyabb gondot okozhat, amely meghaladja az egynapos pangást. Binge eating disorder, vagy BED, akkor fordul elő, amikor egy személy gyakran bántalmazza az étkezési bingeseket, és érzelmi zavart érez iránta az időben vagy azt követően. A BED-et nem szabad összekeverni a bulimia-val, ahol a hányás követi a pangást, vagy olyan ember esetében, aki éhes vagy erősen gyakorol, hogy kiegyenlítse a hülyeséget. Mivel a zsíros ételekből származó kalóriák abszorbeálódnak, a súlygyarapodás a gyakori mellékhatás gyakori mellékhatása. Az orvos és a tanácsadó szakmai segítséget nyújt az étkezési zavar kezelésében.