Fogyaszthatja a combjait a ripstik lovagolásával?

Habár a RipStik úgy néz ki, mint egy gördeszka, van néhány kulcsfontosságú különbség. A hullámalakja oldalirányú lovaglás és szövésmozgások ösztönzésére irányul, ellentétben a gördeszka egyenes vonalával. Leginkább azonban a RipStik önhordó. Miután eljutott a fedélzetre, továbbra is előre mozdult előre a lábak, a karok és a csípő mozgatásával.

A RipStik fantasztikus testsúlycsökkentő és tonizáló segédeszköz, mivel izomaktiválást és kötődést igényel, valamint aerob testmozgást igényel. Mozgás a combján, a csípőjén, az alsó lábakon és a lábakon, így folyamatosan fejlődik és építi a combizmjait, ha rendszeresen jár a RipStik rendszeren. Mérsékelt számú kalóriát is éget. 2011 közepétől nem végeztek vizsgálatokat arra vonatkozóan, hogy a RipStik munkamenetben mennyi kalóriát lehet égetni, de hasonló a gördeszkázás, és a HealthStatus.com jelentése szerint egy óra gördeszkázás körülbelül 365 kalóriát éget egy 160 fontért. személy.

A helycsökkentés magában foglalja a testzsír egy meghatározott területén, például a combjainak zsírégetését. Sajnos a RipStik lovagolása, vagy bármilyen más tevékenység folytatása nem valószínű, hogy csak a combjain ösztönözné a súlycsökkenést, mert nem tudod kiválogatni, és hol lehet fogyni. Az American Council on Exercise rámutat arra, hogy az egyetlen módja a “helyszín csökkentése” az aerob tevékenységben való részvételre, amely egész testben éget el zsírt.

Ha a cél az, hogy erősítse és hangosítsa a quadriceps és a hurok, de a RipStik képes lehet segíteni. Az a stressz, amit az izmokba fektetnek annak érdekében, hogy egyensúlyba hozzák a gördeszkát és tartsanak állandó mozgást, hozzájárulhat a sovány izomtömeg megteremtéséhez és a combok simább megjelenítéséhez. A legjobb eredmény elérése érdekében hozzon létre olyan egyéb gyakorlatokat, amelyek a combokat célozzák meg, például a holtágakat, a guggolásokat és a tüdőt.

A RipStik-en való utazás segíthet a kalória javításában és égetésében, de ez nem az egyetlen tényező, amely meghatározza a fogyás eredményeit. Önnek következetesen több kalóriát kell égetnie, mint amennyit fogyaszthat, hogy lefogyjon, és ez szükségessé teheti az alacsony kalóriatartalmú étkezés és a rendszeres testmozgás kombinációját. Az ACE hetente legalább 225 percet javasol a mérsékelten aerob tevékenységre a fogyás miatt, ezért ha nem utazik ilyen gyakran, akkor kiegészíti a testmozgás más formáit. Végezetül vigyázz, hogy ne túl sok kalóriát enni, hogy “kikapcsold” azokat, amelyeket edzés közben égetsz.

Előnyök

Spot csökkentés

Élénkítő

szempontok