A baseball játékosok étrendje

A baseball játékosok sportolók, hiszen a sport sebessége, ereje és agilitása szükséges. Annak érdekében, hogy a lehető legjobban játszhasson, nagy figyelmet kell szentelnie az étrendnek. A játék előtt vagy után, vagy akár az off season (amikor a rossz szokások valószínűleg fejlődnek), amit eszel, nagy hatással lesz arra, hogy hogyan végezhet a pályán.

Élelmiszerek bevonása

Ügyeljen arra, hogy egy kiegyensúlyozott étrendet fogyasszon, beleértve rengeteg sovány fehérjét, friss gyümölcsöt és zöldséget, valamint komplex szénhidrátokat. Az ajánlott fehérjék közé tartoznak a zsírral alacsonyabbak, például csirke (pörkölt, grillezett vagy pirított), pulyka, hal és kagyló. A bab (vese, garbanzo, fekete, pinto, stb.) Szintén nagy forrása a növényi fehérje, valamint a magas rost. A gyümölcsök és a zöldségek minden típusáról jó lesz, mindaddig, amíg megfelelő előkészítésre kerül, azaz nincsenek sült krumpli, sült krumpli, tejföllel és szalonnával. A gyümölcsökből és zöldségekből a leginkább tápláló tápanyagok elérésének módja az, hogy enni is nyersen, de gőzzel vagy mikrohullámú süteményeket készíthet, és továbbra is a táplálkozási értékük marad. A legjobb szénhidrátok közé tartozik a teljes kiőrlésű kenyér, a tészta és a főtt gabonafélék, mint például a zabpehely.

Elkerülendő ételek

Az elkerülni kívánt élelmiszerek közé tartoznak a szokásos gyanúsítottak – bármilyen zsíros, zsíros, cukros vagy túlságosan feldolgozott. A sült ételek nem része a kiegyensúlyozott étrendnek – ha egyszerűen csak a nagymamám (vagy az ezredes) sült csirkejéről van szó, gondoljon rá alkalmi kezelésre, és ne hagyja, hogy szokássá váljon. Ugyanaz a cukros ételek – a fánk nem a bajnokok reggelije! És a túlságosan feldolgozott étel, egy mérföld hosszú összetevők listájával, annál kevésbé egészséges, hogy az Ön számára általában enni fog. Ha még csak nem is tudhatja ki, hogy a legtöbb összetevő egy termékben van-e, és inkább úgy hangzik, mint valami, amit vegyen a kémiai laborban, mint az anyukád konyhájában, tegye vissza és eszik valamit, amit felismernek.

italok

A víz a barátod. Meg kell maradnia hidratált, különösen a gyakorlat és a játék előtt és alatt. A napi adagolandó víz mennyisége változó lehet a méretétől és súlyától függően, de az Intézet naponta legalább 3 literes adagot ajánlanak a legtöbb férfi és a 2,2 literes (kilenc 8- Napi adag) naponta a legtöbb nő számára. Míg más italok számítanak ennek a napidíjnak, akkor a legjobb gondoskodni arról, hogy a fogyasztott folyadékok nagy része valójában víz. A sportos italok kiegészítőként működnek, de nem szabad túlzásba vinni, mert általában cukros és magas kalóriát fogyasztanak. Több csésze sovány, 1 vagy 2 százalék tejet is elfogyaszthat naponta, de ne cukros gyümölcsleveket és szódákat. A koffein is nem-nem, mivel nagyon dehidratálhat, és az alkohol nemcsak üres kalóriákat tartalmaz, hanem kimerítheti a szükséges tápanyagokat is, valamint csökkentheti teljesítményét, vagy veszélyeztetheti az egészségét, ha feleslegessé válik.

Táplálkozás az út során

Ha futni akarsz, az iskolából a baseball gyakorlatba, vagy a városon kívüli utakon közlekedő úton nehéz lehet tartani az egészséges étrendedet. Ha előre tervezik, akkor képesnek kell lennie arra, hogy megkapja a szükséges táplálékot. Töltsön össze egy sportcsarnokokat, trail mixet, teljes kiőrlésű kekszet és marhahúst (keressen egy természetes, kémiai-mentes fajta, az egyiket MSG vagy nátrium-nitrát nélkül), hogy magával vigye, így valamit megcsíphet A buszon vagy a gyakorlat várakozásakor. Amikor esznek, rendelj valamit sovány, például sült csirkét, sült helyett, vagy egy pulyka vagy sült marhaszelet helyett egy pizza szelet.

Táplálék-kiegészítők

A napi multivitamin ajánlott, bár nem feltétlenül szükséges, ha valóban egy kiegyensúlyozott étrendet eszel. Amikor más kiegészítőkről van szó, azonban óvatosan járjon el, és ne orvos útmutatás nélkül. Bármi legyen is, elkerülje a szteroidokat. Nem csak ezek komoly hosszú távú egészségügyi következményekkel járnak, hanem illegálisak is. Ha elkapják őket, akkor a játék karrierje befejeződhet, mielőtt elkezdődik.