Almaecetes ecet bursitishez

Az almás ecet – az almából készült ecetfajta – népi jogorvoslati lehetőség a különböző állapotok, köztük a burzitisz számára, olyan fájdalmas állapot, amely a csontokat és az inakra ható párnákat érinti. A támogatók azt állítják, hogy bár az almaecet ecet savas, ezáltal a szervezet lúgosabbá válik, és ez a hatás számos körülményt meg tudja gyógyítani. Nincs tudományos bizonyíték arra, hogy az almasavas ecet hatékony a burzitiszre.

nyáktömlőgyulladás

A Bursae folyadékkal töltött párnák, amelyek az íneket, az izmokat és a csontokat az ízületek közelében simítják. Amikor ezek a párnák gyulladnak, ez a bursitis. A MayoClinic.com szerint a vállak, a könyök és a csípő a leggyakrabban érintett terület. Achy és merev érzés, vagy a terület tűnhet piros és duzzadt. Lásd orvosa, ha a fájdalom több mint 2 hétig tart. Az ismétlődő fellángolások gyakran előfordulnak, de a legtöbb esetben az ízületi gyulladás néhány héten belül eltűnik az érintett ízületből.

Almaecet

Az almás ecet az egyik legrégebbi hazai jogorvoslat, Deidre Layne szerint az “Apple Cider Ecet: Modern Folk Remedy” könyvében. Layne azt állítja, hogy az almás ecet visszaállítja a lúgot, ami csökkenti a gyulladást. Layne hozzáteszi, hogy az almaecetben lévő ásványi anyagok segítenek a folyadékok egyensúlyában. Azt állítja, hogy az elektrolitok közötti egyensúlyhiány számos olyan állapotot eredményezhet, mint az ízületi gyulladás és allergia. A fluidum térfogatának kiegyenlítése kritikus fontosságú olyan körülmények esetén, mint a burzitisz, Layne szerint.

Bursitis Remedy

Layne azt javasolja, hogy törölközőt áztasson almaecetecettel és csomagolja az érintett területet naponta több órára. Az almás ecet olyan ásványokat tartalmaz, amelyek elősegítik a folyadék keringését a sejtfal között, ami a Layne szerint csökkenti a fájdalmat és a duzzanatot. Vagy egy almás ecetes tonikot iszol minden étellel, javasolja Layne. Ehhez keverés 2 ts. Almaecetes ecetet egy pohár vízbe.

szempontok

A klinikai adatok hiánya miatt az almaecetet csak az orvosával folytatott megbeszélés után használja. A leggyakoribb bursitis okozza az ismétlődő mozgások vagy sérülés túlzott használata, a MayoClinic.com szerint. A megkönnyebbüléshez egyszerűen pihentetheti az érintett kötést, és megvédi a további sérüléstől. Ne használjon otthoni jogorvoslatokat a professzionális orvosi ellátás helyett.